La Victòria compartida amb Fabian Mohedano, no és només de nosaltres, és de tots i totes

Avui és un dia històric, on s’ha fet realitat la firma del Pacte per a la reforma horària, com molt bé indica el Sindicat de la Unió General de Treballadors és una fita més, al meu modest entendre, de cara a encaminar el repte de la jornada laboral de 30 hores setmanals.

Fa uns dos anys, un Setmanari de trista memòria, que ha caigut en el sociooasis del PSC-PSOE, llançava aquesta malèfica notícia en forma de saltimbanqui al servei de Iceta, per a degradar els treballs del seu veritable impulsor Fabian Mohedano. Podeu veure el que deia El Triangle dirigit per Jaume Reixach (JR) i la seva sòcia que van fer una purga stalinista contra tots aquells que pensaven diferent de la seva manera de intoxicar a favor del PSC-PSOE. 

Que quedi en acta, que durant aquests dos anys, s’ha fet una tasca de formiga, tot picant molta pedra de Montjuïc, per a fer-ho realitat, a pesar dels atacs dels media al servei de l’aparatxic icetista, que ha calumniat i difamat el treball constant i sense fer soroll de l’Honorable Fabian Mohedano

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s